Rólam

Kovács Éva, a tanarisegitseg.hu megalkotója

Már gyerekkorom óta tanárnak készültem, és lényegében hetedikes korom óta ennek élem az életem. Középiskolai tanulmányaimat két tanítási nyelvű gimnáziumban végeztem angol nyelven, és azóta is aktívan használom, ápolom ezt a tudást, így angolul közel anyanyelvi szinten beszélek.

2015-ben kezdtem az ELTE TTK matematikatanár-kémiatanár képzését, amely mellett számos környezetemben lévő diákot segítettem a tanulásban, felvételire, nyelvvizsgára, érettségire készülésben.

Az egyetemi éveim alatt lehetőségem volt a Középiskolai Matematikai Lapok javítójaként dolgozni, tartottam két féléven át algebra és számelmélet gyakorlatot elsőéves tanárszakos hallgatóknak, és 2020-ban a Kar Kiváló Hallgatója oklevelet is elnyertem.

Számtalanszor fordult elő, hogy egy ismerősöm azzal fordult hozzám, hogy segítsek egy rövidebb dokumentum lefordításában, vagy hogy magyarázzak el egy adott anyagrészt – ugyan valaki, aki valamennyire ért hozzá, már megnézte, de még mindig nem jó, még mindig nem érti, én viszont hamar hasznos segítséget tudtam nyújtani, és akkor jött, hogy “bárcsak hozzád fordultam volna először!”.

A tanarisegitseg.hu erről szól – kisebb projektekhez hatásos segítséget tudsz kérni valakitől, aki képzett és tapasztalt nyelvi és természettudományos területeketen, valamint prezentációs készségek terén is.

%d blogger ezt szereti: