Csomagok

A megrendelés menete

Bármilyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni, lépj kapcsolatba velem, az emailedre vagy üzenetedre 1 munkanapon belül biztosan válaszolok, ott tudjuk megbeszélni, hogy milyen határidővel vállalom a munkát.

Fizetés kizárólag átutalással lehetséges, a számlaszámot emailben küldöm.

Álláskeresőknek

Amennyiben önéletrajzoddal vagy motivációs leveleddel kapcsolatban szeretnél segítséget kérni, az alábbi táblázat foglalja össze az elérhető csomagokat.

Ezek az árak forintban értendők, az önéletrajzra és motivációs levélre külön-külön vonatkoznak. Amennyiben mindkettőt át szeretnéd nézetni vagy formáztatni, akkor a második dokumentum féláron van! Választhatsz külön csomagokat a külön dokumentumoknak, akkor az olcsóbb van féláron.

Árlista
(elérhető csomagok)
átnézést igényel
(magyar)
átnézését igényel
(angol)
fordítást igényel
(magyarról angolra)
nem igényel formázást1.000,-/oldal1.500,-/oldal3.000,-/oldal
formázási tanácsokat igényel1.500,-/oldal2.000,-/oldal4.000,-/oldal
teljes dokumentum létrehozása szövegtörzsből2.000,-/oldal3.000,-/oldal5.000,-/oldal

Valamennyi álláskereső csomag mellé próba állásinterjú is kérhető! 60 perces beszélgetés, ahol tartunk egy próba állásinterjút, majd azt kiértékeljük, tippeket adok. Ez is online történik, és a választott csomag árán felül +3.000 forintért vehető igénybe.

Egyéb dokumentumok

Egyéb dokumentumok (esszék, fogalmazások, levelek, stb.) lefordíttatására vagy átszerkesztésére is van lehetőség, ez esetben lépj kapcsolatba velem az egyéni árazás és határidő miatt.

Magántanítás

A szeptemberi helyek már beteltek! Órák kizárólag a nyár hátralévő részére kérhetők.

Amennyiben angol, matematika vagy kémia magánórára lenne szükséged, akkor is lépj kapcsolatba velem a tanítás szintje és gyakoriságának egyeztetése végett. Az órák online történnek. Egy 60 perces magánóra már 4.000 forinttól elérhető (heti 2 óra esetén, középiskolás anyagból), de ez a gyakoriságtól, az órák hosszától, vagy a tananyag szintjétől függően változhat.

Információ

Az adatszolgáltatás önkéntes, kizárólag a vásárlás lebonyolításához szükséges. Az adatvédelmi törvényben foglaltak szerint, az adatokat legkésőbb a termék postázásának napján töröljük rendszerünkből és kijelentjük, hogy harmadik félnek NEM szolgáltatjuk ki. Amennyiben nem történik vásárlás, a megadott adatokat, legkésőbb a birtokunkba jutás után 7 nappal töröljük rendszerünkből.

Weboldalunk NEM webáruház. A termék és a szolgáltatás reklámozását, megismerését hivatott segíteni.

A fenti szolgáltatások 0%-os ÁFA-kulccsal bírnak, minden megrendelés után e-számlát állítok ki.

%d blogger ezt szereti: